Ni som inte vet!

Allt verkas behöva en förklaring för att alla ska förstå!!! En dags upplevelse som är i stor förklaring för er som undrar vad täbb är för något!

Jag och min kollega satt och diskuterade "ungdomskillarna" på skolans nya "frisyrer", dvs en sned stenhårt sprayad lugg och övriga håret i ett stort ruffs..
I diskussionen kom jag på att jag har hört ett namn för det här och ringde såklart upp en polare, som har stenkoll på sånt (Tantvarning big-time kändes det som när man själv inte har koll på "ungdomen" längre..)
Han berättade att frisyrerna  tillsammans med jeans som är nedstoppade i strumporna eller har ett dussin gummisnoddar (per ben) runt anklarna +  väl synliga kallingar med mera skapar en "Täbb".

Det gjorde ju att jag blev väldigt sugen på att ta reda på mer om det här, och visst, det finns tydligen gott om "Täbbar". Dessa kommer ursprungligen från Täby då det tydligen gått runt massor av killar som ser ut just så här i Täby. Och nu har detta då tydligen spridit sig utanför kommungränserna och blivit ett fenomen likt Fjortis.


Göteborg vill ju förståss inte vara sämre än Stockholm och trendsätter ett eget namn för dessa varelser!
"Partille Johnny!"

HISS eller DISS!? Ja vad säger ni????????????


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0