På tal om allt och ingenting!

Dagens hat objekt!

Alla har väl hört den omtalade sommarplågan svennebanan.

Jag ville bara säga att Promoes försöka att skicka ut ett budskap till Sveriges befolkning totalt failade. I låten så dissar han alkohol men ändå så pumpas den här låten på alla fjortis fester. Jag hatar äckelfjortisar som inte lyssnar på texterna i låten? hur kan man då tycka att en låt är bra om man inte vet vad dom sjunger, men Svennebanan är ju på svenska. Jag själv tycker att den här låten är skit dålig, jag hissar alkohol (Y) FAIL?

http://www.youtube.com/watch?v=FEPZ3HwOgbY&feature=player_embedded



Nä alltså, jag vet inte ens vars jag ska börja? Amerikansk humor måste ju vara den dåligaste humorn i hela världen! Så jävla "obvious" humor.

Det jag menar är att det finns inget jävla djup eller tänkande i deras humor, Jag säger inte att det måste vara standup för genier. Men nog fan är ju lite tänkar-komedi roligare än sån här typisk humor som; En clown som ramlar och gör illa sig, en person halkar på bananskal och någon sätter sig på en pruttkudde.

Som den här Achmed the dead terrorist, är jag den enda som inte ens rörde på mungiporna under hela den här 10:47 minuter långa videon? Det är nog bland det tråkigaste, barnsligaste och dåligaste jag någonsin har sett i komedi väg. Det är ju som ett jävla barnprogram för 5 åringar, men i publiken är det vuxna amerikaner som sitter och skrattar sina feta arslen av sig.

-I'll kill you!

HAHAHAHAHAHHA, jätte roligt!!!................ NOT!

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go&feature=player_embedded


Keep on hating!

Kommentarer
Postat av: c

HAHAHAHAHAHAHA KUNG

2009-09-12 @ 17:51:51
Postat av: R to the G

HAHAHA du e riktigt efterbliven :D

2009-09-14 @ 21:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0